sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kasvattajan ensisanat

Mietin kauan millaisen tekstin kirjoittaisin Star Monkeystä ensimmäisellä kerralla. Päädyin kertomaan siitä miksi orin päätin myydä osissa muille ja omia mietteitä tämän hetkisestä tilanteesta + tietysti maininta orista itsestään.

Kun kysyin astutusta Fire’s Reticentille, joka on lempi virtuaalihevosiani, Yepin orista Conartist Yep mietin pistänkö varsan myyntiin vai pidänkö itselläni. Mietin tätä kauan, halusin pitää varsan itse, mutta toisaalta minulla oli jo Reticentistä varsoja tallissa. Starin syntyessä huomasin sen olevan lahjakas ja komea orivarsa, josta en halunnut kokonaan luopua. Silloin keksin sen olevan oiva kimppahevoseksi! Saisin pitää orin itse, mutta siitä olisi iloa myös muille.

Pistin hevostalli.nettiin siitä topiikkin. Aluksi näytti, ettei kukaan oikeastaan ollut kiinnostunut, mutta sitten alkoi tarjouksia sadella. Muutaman pistin harkintaan ja muutamalle jouduin sanomaan suoraan ei (ainakin omassa mielessäni). Kun Oresama teki tarjouksen, totesin hänen olevan täydellinen kimppaomistaja Starille. Vielä muutamia tarjouksia ja sitten myös Pokeri onnistui vakuuttamaan minut. Laitoin kaksikolle mailia ja totesimme, ettemme tahdo kimppaan enempää osanottajia vaan pärjäämme kolmistaan.

Tämän hetken kokemuksella sanon, että orin kimppavarsaksi myyminen oli hieno ajatus, kaksi muuta kimppaomistajaa ovat mukavia ja aktiivisia virtuaaliharrastajia, joiden kanssa tulee varmasti olemaan mukava työskennellä Starin parissa. Kumpainenkin on käynyt meillä Apinavaarassa oria katsomassa useampaan otteeseen ja kahviahan on tallihuoneessa kulutettu!

Star itse on tällä hetkellä vuoden ikäinen orin retale, joka testailee nuoruuttaan hieman rajoja ja on vilkas. Se on tällä hetkellä laitumella muutaman muun vuosikkaan kanssa, eikä komeutta mielestäni puutu. Kiiltävä karvainen veijari onkin ilmoitettu Aken Ravitallille näyttelyihin, toivon mukaan ori osaa siellä sitten käyttäytyä ja näyttää parastaan. :)

- Lokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti